ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ ΣΤΙΣ 13/12/2019

Το ek magazine σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής διοργανώνουν, στο ΚΠΙΣΝ, εκδήλωση για τον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη.

Ο Αλέξανδρος Τομπάζης ιδρύοντας το 1963 το “Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη” αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες αρχιτέκτονες της γενιάς του, με πλήθος αξιολόγων έργων σε όλες τις κατηγορίες και κλίμακες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχοντας από νωρίς δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο  βιοκλιματικό και ενεργειακό σχεδιασμό, το έργο του χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα της συνάντησης της τεχνολογίας και της τέχνης.

Στη διάρκεια της δημιουργικής του πορείας, ο Αλέξανδρος Τομπάζης έχει βραβευτεί σε πολλούς διεθνείς και ελληνικούς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς, κοσμώντας το αστικό και περιαστικό τοπίο με εξαιρετικά δημόσια και ιδιωτικά έργα. Με δυναμική παρουσία πλέον των πενήντα πέντε ετών το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη συνεχίζει να συμβάλλει με την υψηλή ποιότητα των έργων του στη σύγχρονη αρχιτεκτονική πραγματικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13.12.2019 στις 18:30 στο ΚΠΙΣΝ, στην Αίθουσα "ΦΑΡΟΣ".

Η Sika Hellas ABEE είναι Ασημένιος Χορηγός της εκδήλωσης.

Για προσκλήσεις παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο δεξιά.