Οχήματα Σταθερής Τροχιάς (Τρένα, Τραμ)

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η παγκόσμια αγορά οχημάτων σταθερής τροχιά αποτελεί ένα δυναμικό μείγμα απαιτητικού και ιδιαίτερα προκλητικού περιβάλλοντος. Οι κατασκευαστές τους αναμένουν βελτιώσεις στην κατασκευαστική διαδικασία, επισκευαστικές λύσεις και καινοτομία στο σχεδιασμό, ούτως ώστε να είναι ανταγωνιστικοί. Οι χειριστές τους επιθυμούν σχεδιασμό που προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας για τους επιβάτες, αυξημένη αξιοπιστία για να μειωθούν τα λειτουργικά κόστη και παροχή μιας άνετης, αξιόπιστης και αποδοτικής λειτουργίας. Σαν συνεργάτης σε παγκόσμιο επίπεδο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακριβείς, ταχείες και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε τοπικές ανάγκες λύσεις, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα σε θέματα χειρισμού παραγγελίας, παράδοσης, εφαρμογής, τεχνικής και την εμπορικής υποστήριξης.

Οχήματα Σταθερής Τροχιάς (Τρένα, Τραμ)

Συγκόλληση Κρυστάλλων

Για πάνω από 20 χρόνια, η Sika προμηθεύει τους κατασκευαστές τρένων και τραμ με συγκολλητικά και σφραγιστικά για την τοποθέτηση και αντικατάσταση παρμπρίζ και πλαϊνών παραθύρων.

Σφράγιση και Συγκόλληση Εξωτερικών Προσόψεων

Οι σχεδιαστές και κατασκευαστές τρένων αντιμετωπίζουν περίπλοκα και ποικίλα προβλήματα στη συγκόλληση της οροφής και των προσόψεων των μοντέρνων τρένων. Κατά την επιλογή του κατάλληλου συγκολλητικού θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η έντονη αεροδυναμική πίεση, οι πολύ υψηλές ταχύτητες και ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες.

Εσωτερική Συγκόλληση Στοιχείων

Τα μοντέρνα τρένα και τραμ απαιτούν υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα ώστε να πληρούν σε βάθος χρόνου τις προϋποθέσεις μετακίνησης μεγάλου αριθμού επιβατών άνετα και με ασφάλεια.  Επιπλέον οι χειριστές των τρένων απαιτούν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία ώστε να μειώνουν το χρόνο πέδησης και να παραμένουν ανταγωνιστικοί.

Εσωτερική Σφράγιση και Προστασία έναντι Πυρκαγιάς

Το φινίρισμα και η ακεραιότητα ενός τρένου είναι υψίστης σημασίας για τη μακροχρόνια αντοχή του. Μια αξιόπιστη στεγανοποίηση προστατεύει ευαίσθητα τμήματα της κατασκευής, όπως σωληνώσεις καλωδίωσης, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και άλλα συστήματα ζωτικής σημασίας, τα οποία βρίσκονται κάτω από το πάτωμα ή πίσω από πανέλα.

Συγκόλληση Δαπέδου

Οι μοντέρνοι συρμοί απαιτούν τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας επίστρωσης δαπέδου κατά την παραγωγική διαδικασία, ώστε να εξασφαλίζεται η άνεση ταξιδίου μέσω της μείωσης ταλαντώσεων και της προσφερόμενης ηχοαπορρόφησης. Η Sika έχει αναπτύξει λύσεις, οι οποίες προσφέρουν αυτά και επιπλέον πλεονεκτήματα στον τελικό χρήστη.